Tränare för herrlaget!
2007-05-12 av: MBo 

Den nye tränarens meriter är imponerande: 13 förstaplatser och 5 andraplatser på 7 säsonger (herrar div 1 och 2 samt juniorer). Han är mycket välkänd i distriktet. Vem är han då?

Thomas Eriksson, fd GGIK, tar tag i rodret för Runstens herrskuta. Första träffen med laget var i torsdags och på tisdag startar försäsongen.

Han har nu haft ett uppehåll på fem månader, vilket han verkligen uppskattat. Utan det uppehållet hade han nog lagt av med innebandy. Nu har han istället fått en nytändning och tycker det ska bli riktigt kul att träna IBK Runsten.

Thomas säger: Det ska bli skönt att få komma till en ny miljö, även fast jag fortfarande har mycket goda relationer med GGIK och enbart positiva saker att säga om dem. Jag ser fram emot att träna de ambitiösa och duktiga Runstenskillarna. Inte bara den levande legenden Mathias Bondeson, distriktets obestridde skyttekung, utan även de övriga äldre rutinerade herrarna och de unga talangfulla grabbarna.

Vidare säger Thomas: Runsten har en imponerande förmåga att hitta nya bra okända spelare och utveckla dem snabbt. Den miljön blir inspirerande att jobba i. Jag vet att lagsammanhållningen är väldigt bra och de äldre spelarna och ledarna tar bra ansvar för de yngre spelarnas utveckling.

Vi hälsar Thomas mycket varmt välkommen till IBK Runsten och ser fram mot en spännande säsong.

Mer information om övriga medlemmar i ledarstaben, försäsongen och löpande presentation av nyförvärv inom kort.

/Kent Nilsson - Sportchef.


Tillbaka...