Slitvarg med målsinne klar!
2007-06-02 av: MBo 

Anders "Högen" Höglund, närmast från Storviks IF, är klar för spel med oss. Det är en etablerad kämpe som dessutom är en riktigt vass målskytt.

Anders har förutom Storviks IF tidigare representerat Aston (01-02) och Alba (03-05) och då presterat riktigt bra resultat. Något alla kanske inte vet är att han tillsammans med några kompisar grundade Storviks SK. Där har han några av sina bästa innebandyminnen.

Att han dessutom håller på samma fotbollslag som en annan grundare i laget (Mr Bondeson himself) Tottenham och därför har en katt som heter Spurs är annan intressant kuriosa.
Hans meriter på innebandyplanen är omfattande och han har exempelvis gjort två mål på två sekunder. Det andra var självmål direkt på tekning....

På frågan vad han ska göra för att bli årets vassaste Runstensspelare svarar han: "Skada Bonden på träning..." Vilket visar en bra blandning av humor och inställning. Bondeson kontrar med "Äntligen någon man kan tacklas ordentligt med på träningarna". Anledningen till att han väljer Runsten nu är klubbkänslan och att han tror på laget.

Några ord om Högen som spelare:
En stor stark kämpe med ett av distriktets bästa löpsteg. Att han dessutom är en erkänt bra målskytt och lojal lagspelare gör honom mycket värdefull. Han täcker bollen på ett mycket bra sätt över hela planen och har en ovanlig förmåga att kunna hitta målet i alla lägen med sina vassa luriga skott. Att hitta lika ödmjuka och hårt arbetande spelare med motsvarande meriter är mycket svårt.

Vi är naturligtvis mycket nöjda och glada att kunna presentera Anders som ett av våra mest meriterade nyförvärv. Avslutningsvis hälsar vi Anders varmt välkommen till föreningen.
 
/Kent Nilsson


Tillbaka...