Klok tekniker med målsinne klar!
2007-06-02 av: MBo 

Thomas "Thojan" Jansson, från Aston, är nu klar för spel med Runsten.

Efter en säsong med skador och pendling till Sandviken har Thomas nu valt att spela med oss i IBK Runsten kommande säsong. Anledningen till att han valt Runsten är att det är ett bra lag som satsar.

Thomas är en rightare med bra teknik och spelsinne som dessutom spelar smart. På första träningen slog han ett par rejäla tunnlar som vissa andra spelare säkert minns (ingen nämns dock vid namn).

Thomas bästa innebandyminne hittills är när han gjorde fyra mål i en DM-final för ett antal år sedan. Annan information, av det mer kuriosa slaget, är att han är pokerspelare och skall åka till VM i Las Vegas. Tidan är dock snabb att säga "Ähh, jag kommer att spöa honom i Runstensmästerskapen i alla fall".

Några ord om Thojan som spelare:
Thomas kommer att göra sitt bästa ("mer kan man inte göra", som Thomas själv säger) i alla lägen och är en mycket ödmjuk innebandyspelare med rätt inställning. Thojan är ganska rutinerad trots att han fortfarande är utvecklingsbar vilket gör att vi med spänning ser fram mot vad han kommer att uträtta i Runstenströjan. Han har förmågan att vara på rätt plats när det vankas målchans samtidigt som han nästan alltid hamnar rätt på planen även i det defensiva arbetet. Hans höga tekniska nivå har många backar fått känna på och fler kommer det att bli denna säsong.

Vi är glada att kunna presentera Thomas som en av årets nya spelare och hälsar honom välkommen till föreningen.

/Kent Nilsson.


Tillbaka...