K4-IBK Runsten 5-9
2015-01-17 av: Web 

Norrlandsturnén inleddes med seger i Arvidsjaur.

Vi inleder den första perioden på ett bra vis där vi tidigt kollar ett grepp om matchen genom en betryggande 2-0 ledning. Det känns som vi har bra koll på K4 samtidigt som vi skapar en hel del lägen framåt. Därför ökar vi på till 3-0 men tyvärr lyckas K4 reducera med 1 sekund kvar av perioden.

I den andra perioden lyckas K4 reducera och kvittera redan efter 5 minuters spel. Vi lyckas dock ta tag i taktpinnen igen sista 10 men det är en period som innehåller många inviduella misstag och ovårdat passningsspel.

I den tredje går vi ner på 2 femmor för att få upp tempot i matchen. K4 backar hem väldigt mycket vilket gör det svårt för oss att hålla uppe tempot. Vi får hur som helst effekt på de och lyckas dra ifrån och vinna perioden med 5-1.

Imorgon väntar IBK Luleå, ett IBK Luleå vi senast vann med 13-3 mot så det kommer vara ett taggat lag vi möter som vill ha revansch.

Kort intervju med #14 Adam Andersson:
Vad säger du om matchen?
Bra match, dominerar spelet i första perioden. Sen lyckas dom ta över lite i andra perioden, men vi studsar tillbaka och tar tillbaka de i 3:e med några snabba mål.

Vad säger du om din egen insats?
Inget märkvärdigt, jag gjorde mitt jobb. Något skitmål bakåt men i det stora hela nöjd.

Imorgon väntar IBK Luleå, vad är tankarna inför den fighten?
Fortsätta med vårt låga försvarsspel, ha högt tempo med boll och värdera lägen så kommer det bli seger.

// Asp

Tillbaka...