IBK Runsten-Ankarsvik BK 12-7 (1-1, 7-1, 4-5)
2015-02-21 av: Web 

Det blev seger i måstematchen tack vare en fantastisk andraperiod som vanns med 7-1. Uppdaterad.

Vi gör en riktigt bra innebandymatch kan man sammanfatta detta som.

Första perioden är egentligen vår sämsta period, ankarsvik är det lag som första 10 minutrarna av matchen skaffar ett stadigt grepp om matchen. Det tar lite tid för oss att komma in i tempo vilket delvis beror på att ankarsvik spelar innebandy i ett högre tempo än vad vi stött på de senaste matcherna. Men jag tycker vi växer in i matchen efter 10 minuters spel ungefärt. Ankarsvik är bättre än oss i första perioden och förtjänar mer än 1 mål.

I den andra perioden spelar vi en fantastisk innebandy, matchbilden ser egentligen relativt likadant ut som första periodens sista 10 men vi är otroligt effektiva i de lägen vi får samtidigt som vi spelar ett ohyggligt bra försvarsspel. Ställningen efter andra perioden skrivs till 8-2.

I den tredje perioden trycker ankarsvik på lite hårdare i sin press vilket gör att det blir ett gäng mål åt båda håll, vi lyckas hålla undan och vinna med 12-7 vilket är ett väldigt bra resultat mot då 4e placerade ankarsvik.

Jag tycker vi presterar en bra innebandy matchen igenom, även fast ankarsvik vinner skotten med 45-37 tycker jag vi är det klart bättre laget ute på planen. Ankarsvik skjuter i princip på allt, även fast läget egentligen är ganska kasst så tar dom ett avslut samt att de avslut dom tar är på ett bekvämligt läge för våran målvakt Läppen.

MVH Andreas Asp, tränare.

Tillbaka...