Viktiga kontraktsförlängningar!
2015-07-15 av: Web 

Nu är det klart att Magnus Sjöberg, Niklas Lindberg, Mattias Johansson och Filip Brodin även i fortsättningen kommer att representera IBK Runsten.

Målvaktstalangen Mattias "Mattis" Johansson blir kvar i Runsten, Mattias pluggar i Stockholm, men deltar på allt som är möjligt med Runsten. En ambitiös målvakt med bra potential och ett ständigt leende på läpparna.

Hårdföre backklippan Magnus Sjöberg fortsätter också, det tackar vi för.En back som inte ryggar för något, har sedan han anslöt till Runsten bidragit med mycket och ger alltid allt. Det känns att möta Mange! Men spelar för den sakens skull inte fult,utan fysiskt på rätt sätt.

Trollgubben Filip Brodin förlänger också, Filip som ifjol spelade back har en stor utvecklingspotential, spännande att se var Johan väljer att använda honom då han har fina egenskaper även som forward, kan göra det mest oväntade med sin briljanta teknik.

Niklas "Limpan "Lindberg fortsätter även han, viktig rightare med hjärtat på rätt ställe! Viker aldrig ner sig och är en mycket bra karaktär. Stark längs kanterna, med giftiga avslut som ofta träffar målet, Kul att ha.er kvar i Runsten och i en ny spännande serie, med kortare resor och nya möjligheter! Välkomna!

Tillbaka...