Ny lagledare till Runsten!
2015-07-15 av: Web 

Christer Jansson är klar som ny lagledare för Runsten.

Välkommen till Runsten Christer!
-Tack för det

Berätta lite kort,vem är Christer Jansson?
-Sambo som bor i Vallhov Sandviken utflugen son, jobbar på Hofors Golfklubb i ett projektarbete. Varit aktiv inom den sport jag älskar i 15 år nu.

Under många år aktiv inom Ibk aston och av många även kallad Mr Aston, Delge oss några fina minnen från Astontiden?
Ja där måste jag väl nämna derbymatchen mot Alba, vidare så tycker jag väl att den tiden som ungdomsansvarig var enormt roligt och utvecklande både för mig och Aston.

Åter tillsammans med Johan Haglund, som du vid det här laget känner väl, då ni kamperat ihop i flera föreningar. Nämn några egenskaper som du tycker är Johans styrkor som ledare?
-Johans största egenskap är ju att utveckla unga och talangfulla spelare, vidare så är han noga i sina förberedelser både inför träning och match.

Magnus Haglund är ju som bekant klar som assisterande, vad tror du Magnus kan bidra med i årets upplaga av Runsten?
-Tror att Magnus kan tillföra ett lugn till Johan

En tuff serie, där det kommer att krävas mycket, lag som Hagunda tex värvar spelare med ssl- rutin och mycket bra kvalité i övrigt. 4 olika Gästrikelag för första gången någonsin. Vad tycker du om att det blir så många derbymatcher i Gästrikland?
-Sjukt roligt!!

För två år sedan så var du aktiv i Ggik,som bekant tagit klivet upp i sylvassa superligan, Vad tror du om deras chanser i Ssl? På vilka positioner behöver dom behålla/förstärka anser du?
-Jag tror väl att dom kommer få en enormt tuff resa och deras chanser beror väl på hur man lyckas värva några spelare med SSL rutin. Spontant så kan man väl tänka någon eller några backar. Sen är det väl viktigt att Cederström blir kvar.

Till sist samma fråga som vi ställt till de övriga nyförvärven. Sätt ihop en femma med det bästa du tycker Gästrikland har/haft
Målvakt: Johan Rehn
backar: Thomas Holmgren Eric Björk
center: Alexander Rudd
forwards: Kotten och Fredrik Selgeryd

Kul att ha dig med i Runsten, återigen välkommen till en spännande säsong!

/Sportchef Ove Lindgren

Tillbaka...