Alunda-Runsten 4-6
2015-09-26 av: Web 

Viktig seger på bortaplan efter en stark vändning i sista perioden.

Jag börjar med att sträcka armarna i luften någonstans i skogen (skulle aldrig hitta hit själv)! Vi är vinnare igen! Två matcher fyra poäng, helt klart godkänt! Stundtals spelar vi strålande, ser stabila ut bakåt och vi visar en jävla moral samt go i laget!

Vi backar bandet! Matchstart, duktige Ogge lär tyvärr lämna återbud. Annars har vi ett i stort sett ordinarie lag (bortsett fr några som varit förkylda och kommit tillbaka fr skada). Debut i målet gör Felix Jakobsson (trots Leppänens starka insats senast). Välförtjänt efter hans fina insats under försäsongen. Matchen är precis som mot Grimsta svårspelad där vi följer varandra resultatmässigt in i tredje.

Nu exploderar vi! Underläge 3-4 vänds till vinst med 6-4 efter en fantastisk tredje period som vi vinner med 3-0!!! Vilken lagmoral! Extra plus till bröderna Mellquist där Anton verkligen visade vägen med ett hårt arbete från början till slut! Stort plus även till Adam som är med och vänder denna match. Vill även nämna Felix som gör en mer än stabil debut (vilket psyke). Viktor gör också ett bra inhopp efter att Matte blivit skadad.

Nu laddar vi för nästa svåra fajt mot Borlänge hemma. Tuffa matcher vecka ut och vecka in... Det gäller att jobba hårt! Jag leeer, och längtar redan till nästa match. Men nu ska vi njuta...

Mvh, Johan Haglund

Tillbaka...