Inför IBK Runsten-IBF Borlänge
2015-10-02 av: Web 

Johans tankar inför lördagens hemmamatch.

Med en skön vinst i ryggen väntar ett svårspelat Borlänge (topp 4:a tippad av en del). Av mina tidigare erfarenheter brukar dom spela fysiskt och avlossa många skott. Trots deras förlust senast mot ett topp 2 tippat Hässelby har vi respekt för Borlänge. I innebandy kan resultaten ibland mörka jämnheten i spelet mellan lagen (dock vinner dom som gör flest mål, inget snack om det...).

Vi har lite små skavanker och förkylningar (som vanligt så här års) i laget men i stort kan vi ställa ett starkt lag på benen, om inget händer efter jag publicerat det här då vill säga. Många spelare börjar visa gryende form, nu senast var Anton riktigt het då han äntligen börjar bli lite självisk. Även U19 Adam börjar också ta för sig mer... Finns många att nämna med extra plus men Philip har varit fantastiskt bra även han. Sedan gör nyttiga lagkaptenen Perra JOKERN Johansson ett stort jobb i det tysta.

Ja, vi känner oss starka och förväntar oss en hård match. Vi räkna kallt med en ny spännande match där det kommer vara match ända in i slutet igen. Årets serie kommer kräva att man har starkt hjärta! Men det är vi bereda på att så kan det bli...
Vi syns på Lördag gott folk!

Mvh, Johan

Tillbaka...